(6 stk.)
Ingredienser:
100 gr. smør
6 økologiske æg
1½ dl. kokosmælk
2 spsk. Sukrin*
½ tsk. bagepulver (helst brunt)
2 tsk. kardemomme
6 spsk. mandelmel*
2 spsk. loppefrøskaller*
1-2 tsk. kokosolie til stegning*
*Forhandles i helsekostbutikker
Fremgangsmåde:
Smelt smørret. Pisk æggene og rør kokosmælken sammen med æggene. Bland så smør og æg med de tørre ingredienser.
Lad dejen hvile i ca. 10 min. til den er fast.
Varm vaffeljernet og tilsæt 1 tsk. kokosolie. Læg 2½-3 spsk. dej midt på vaffeljernet og luk låget. Bag vaflen i 1-2 minutter til den er gennembagt. Tag vaflen af jernet med en træpalet eller lign. Læg endnu 2½-3 spsk. dej på jernet og så fremdeles.
Server vaflerne med:
# Græsk yoghurt eller creme fraiche og friske hindbær
# Honning
# Sukkerfri marmelade
# Vaniljeis
Ingen kommentarer:
Send en kommentar