De går godt sammen med pepperoni, som giver en god saltet og stærk smag.
Pizza´erne er gode som mellemmåltid sammen med en masse grønt.
8 stk.
Ingredienser til dejen:
2 æg
1 tsk. bagepulver
1 spsk. FiberHUSK (den gule pakke)
25 gr. græskarkerner
2 spsk. græsk yoghurt/Skyr
Friskkværnet peber
1 spsk. oregano
evt. finthakket chili
Ingredienser til fyldet:
16 Små pepperoni-skiver
100 gr. bacon i tern
Lidt revet ost
Evt. 8 skv. tomat
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 175 grader varmluft.
Kværn kernerne i en kaffemølle og hæld dem i skålen med de sammenpiskede æg. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og pisk det godt sammen. Jeg pisker lidt vand i dejen for at den skal være lind og mulig at fordele i muffinsformene. Fordel 1 skive pepperoni i bunden af hver form, og fordel dejen ovenpå.
Bag dem i den foropvarmede ovn i 10 min.
Steg imens baconternene sprøde på en pande.
Skær en dyb lomme i hver af de 8 muffins og put bacon deri. Slut af med 1 skive pepperoni, lidt ost og evt. en skive tomat på hver; eller brug dit favoritfyld.
Bages yderligere i 10 minutter.
2 æg
1 tsk. bagepulver
1 spsk. FiberHUSK (den gule pakke)
25 gr. græskarkerner
2 spsk. græsk yoghurt/Skyr
Friskkværnet peber
1 spsk. oregano
evt. finthakket chili
Ingredienser til fyldet:
16 Små pepperoni-skiver
100 gr. bacon i tern
Lidt revet ost
Evt. 8 skv. tomat
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 175 grader varmluft.
Kværn kernerne i en kaffemølle og hæld dem i skålen med de sammenpiskede æg. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og pisk det godt sammen. Jeg pisker lidt vand i dejen for at den skal være lind og mulig at fordele i muffinsformene. Fordel 1 skive pepperoni i bunden af hver form, og fordel dejen ovenpå.
Bag dem i den foropvarmede ovn i 10 min.
Steg imens baconternene sprøde på en pande.
Skær en dyb lomme i hver af de 8 muffins og put bacon deri. Slut af med 1 skive pepperoni, lidt ost og evt. en skive tomat på hver; eller brug dit favoritfyld.
Bages yderligere i 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar