tirsdag den 5. april 2016

Choko-müsli

 
 
Ingredienser:
½ dl. hasselnødder
½ dl. mandler

½ dl. valnødder
½ dl. hørfrø
1 dl. havregryn
3 tsk. Sukrin sukker
1 spsk. kokosolie (koldpresset)
½ tsk. vaniljepulver
2 spsk. kakaopulver (min. 70%)


Fremgangsmåde:
Hak mandler og nødder groft. Varm kokosolien op på en pande og rist nødder og mandlerne heri til de bliver gyldne. Sluk for varmen og tilsæt resten af ingredienserne. Bland det godt rundt og lad det hele køle helt af, inden det hældes i beholder.

Du kan bruge et par spiseskeer müsli på din yoghurt. Jeg vil anbefale, at du hælder lidt fibersirup, honning eller agavesirup henover, eller kan smagen godt være bitter. Sød frugt er også et godt mix.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar