(4 portioner)
Ingredienser:
4 kyllingebryster
150 gr. babyspinat (kan udelades)
6 store tomater
3 fed hvidløg
1 tsk. chilipulver
1 lime
1 lille blomkål
1 løg
1 knold ingefær (ca. 1 spsk.)
Lidt persille
Stødt karry
Lidt olivenolie og smør
Salt og peber
Evt. lidt græsk yoghurt
Fremgangsmåde
Blomkål og løg hakkes groft. Ingefær, 2 fed hvidløg og chilipulver moses med en stavblender og svitses i olie med karry. Blomkål og løg vendes i. 1 dl. vand tilsættes og retten simrer i 10 minutter.
Imens laves spinaten til kyllingen (kan udelades helt)
Skyl spinaten og fjern stilken på bladene. Skær 4 af tomaterne i grove tern. Hak hvidløget fint.
Kom olie på en varm pande og kom tomater og spinat på sammen med 1 finthakket fed hvidløg. Svits til spinaten er faldet sammen. Det tager kun et par minutter.
Skær kyllingebrysterne halvt over på tværs, så det kan bredes fladt ud. Læg husholdningsfilm over og bank dem flade med en kagerulle.
Krydr med limesaft, salt og peber og steg dem i smør på en grill-pande i et par minutter på hver side.
Skær de sidste 2 tomater i tern og vend dem i blomkålen på panden. Steg videre på svag varme i 10 minutter og smag til med salt og peber.
Læg de færdigstegte kyllingebryster i et fad eller på en tallerken og læg spinaten ovenpå. Blomkålen serveres ved siden af. Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar