Ingredienser:
2 blade husblas
2 dl. fløde 38%
2 spsk. akaciehonning
1 knsp. vaniljepulver (ikke sukker)
1 økologisk limefrugt
1 dl. cremefraiche 38%
Pynt: Friske jordbær og mørk finthakket chokolade, eller hvad man har lyst til.
Fremgangsmåde:2 blade husblas
2 dl. fløde 38%
2 spsk. akaciehonning
1 knsp. vaniljepulver (ikke sukker)
1 økologisk limefrugt
1 dl. cremefraiche 38%
Pynt: Friske jordbær og mørk finthakket chokolade, eller hvad man har lyst til.
Læg husblassen blød i vand.
Kog fløden op med honning og vaniljepulver. Tag gryden af varmen og bland forsigtigt husblassen i flødeblandingen og lad den smelte. Riv limeskallen og rør det i blandingen sammen med cremefraichen.
Hæld det i 4 dessertglas og sæt dem på køl i mindst 2 timer. Når desserten skal serveres, pyntes den med frugt og evt. finthakket sukkerfri chokolade.
Velbekomme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar