Ingredienser:
250 gr. græsk yoghurt 10%
2 fed hvidløg, finthakket
¼ agurk
1 spsk. jomfru olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Riv agurken groft på et rivejern og bland det med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og friskkværnet peber. Lad tzatzikien stå i køleskabet i mindst 2 timer – gerne et døgn.
Tzatzikien kan serveres til næsten alle retter, og er perfekt som dip til grønsagsstave - man kan næsten ikke stoppe med at spise :-) Her er det også serveret til salsakylling på spyd.250 gr. græsk yoghurt 10%
2 fed hvidløg, finthakket
¼ agurk
1 spsk. jomfru olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Riv agurken groft på et rivejern og bland det med de øvrige ingredienser. Smag til med salt og friskkværnet peber. Lad tzatzikien stå i køleskabet i mindst 2 timer – gerne et døgn.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar