(18 stk.)
Ingredienser:
200 gr. kokosmel
75 gr. Sukrin sukker (påvirker ikke blodsukkeret)
3 spsk. lakridspulver
4 økologiske æg (størrelse M/L)
100 gr. uraffineret kokosolie
2 dl. økologisk fløde 38%*
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Bland de tørre ingredienser: kokosmel, Sukrin og lakridspulver grundigt så der ikke er klumper. Tilsæt æg og fløde. Smelt kokosolien og bland det sammen med resten.
Fordel massen i muffinsforme og bag dem i ovnen i 12-15 minutter.
Ingredienser:
200 gr. kokosmel
75 gr. Sukrin sukker (påvirker ikke blodsukkeret)
3 spsk. lakridspulver
4 økologiske æg (størrelse M/L)
100 gr. uraffineret kokosolie
2 dl. økologisk fløde 38%*
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 200 grader varmluft.
Bland de tørre ingredienser: kokosmel, Sukrin og lakridspulver grundigt så der ikke er klumper. Tilsæt æg og fløde. Smelt kokosolien og bland det sammen med resten.
Fordel massen i muffinsforme og bag dem i ovnen i 12-15 minutter.
*Kan udelades, men så bliver de lidt tørre og kompakte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar