Her er brødet smurt med Philadelfia ost og et stort stykke røget laks.
Ingredienser:
2 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. valnødder
1 dl. HUSK frøskaller
1 dl. græskarkerner
1½ dl. sesamfrø
2 dl. reven gulerod
4 store æg
1 dl. olivenolie
Lidt smør til smøring af brødform
2 dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
1 dl. valnødder
1 dl. HUSK frøskaller
1 dl. græskarkerner
1½ dl. sesamfrø
2 dl. reven gulerod
4 store æg
1 dl. olivenolie
Lidt smør til smøring af brødform
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 160 grader.
Hørfrø, solsikkekerner og valnødder males til mel i en kaffekværn. Det er nemmest at dele det op i portioner og male det lidt af gangen.
Alle ingredienserne blandes sammen. Tilsæt evt. lidt mere olivenolie, hvis du synes at dejen virker for tør.
Hæld dejen i en lille smurt brødform og bag brødet i ovnen i 1 time. Afkøles lidt inden brødet vendes ud af formen.
Tænd ovnen på 160 grader.
Hørfrø, solsikkekerner og valnødder males til mel i en kaffekværn. Det er nemmest at dele det op i portioner og male det lidt af gangen.
Alle ingredienserne blandes sammen. Tilsæt evt. lidt mere olivenolie, hvis du synes at dejen virker for tør.
Hæld dejen i en lille smurt brødform og bag brødet i ovnen i 1 time. Afkøles lidt inden brødet vendes ud af formen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar