Ingredienser til pandekagen:
8 æg
½ gul peber, finthakket
2 blade rødkål, finthakket (andre kåltyper kan bruges)
1 stor håndfuld groftrevet blomkål
Salt og peber
Øvrige ingredienser:
5 oksepølser (helst fra Hanegal)
Kålblade (savoy eller spidskål)
Ketchup
Remoulade
Finthakket bladselleri
8 æg
½ gul peber, finthakket
2 blade rødkål, finthakket (andre kåltyper kan bruges)
1 stor håndfuld groftrevet blomkål
Salt og peber
Øvrige ingredienser:
5 oksepølser (helst fra Hanegal)
Kålblade (savoy eller spidskål)
Ketchup
Remoulade
Finthakket bladselleri
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser til pandekagen blandes sammen og steges på panden i smør på middel varme. Tag pandekagerne af varmen og steg efterfølgende pølserne på panden.
Læg pandekagen oven på kålbladet og læg pølsen på og tilføj de ingredienser du ønsker. Fold kålbladet sammen og bind eventuel en madsnor rundt om hotdoggen, for at holde på faconen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar