Gojibær og kakao er fyldt med antioxidanter.
Paranødder er også fyldt med antioxidanter, indeholder mange mineraler og er tilmed meget proteinrig
Ingredienser:
1½ dl. paranødder
½ dl. cashewnødder
4 spsk. kokosolie
1½-2 dl. rå kakaopulver
650 gr. dadler (den bløde variant)
1 knsp. uraffineret salt
Drys:
1 dl. kokosmel
1 dl. gojibær*
Evt. kokosolie
1½ dl. paranødder
½ dl. cashewnødder
4 spsk. kokosolie
1½-2 dl. rå kakaopulver
650 gr. dadler (den bløde variant)
1 knsp. uraffineret salt
Drys:
1 dl. kokosmel
1 dl. gojibær*
Evt. kokosolie
Fremgangsmåde:
Udsten dadlerne og læg dem i en skål. Hak nødderne groft, og tilsæt dem og resten af ingredienserne til dadlerne og rør meget grundigt rundt, til det hele samler sig til én stor masse. Det er vigtigt at alle ingredienserne er godt blandet sammen.
Udsten dadlerne og læg dem i en skål. Hak nødderne groft, og tilsæt dem og resten af ingredienserne til dadlerne og rør meget grundigt rundt, til det hele samler sig til én stor masse. Det er vigtigt at alle ingredienserne er godt blandet sammen.
Læg massen i et firkantet fad, så kagen bliver ca. 3 cm. høj. Fordel kagen godt rundt i hjørnerne af fadet, så den er jævn i hele formen.
Sæt formen i køleskabet mens du laver drysset:
Blend kokosmelen og gojibærene i en kaffekværn og hæld det ud over hele kagen (bland det eventuelt med kokosolie for at få det til at hænge bedre fast på kaggen). Her skal drysset også fordeles jævnt og trykkes godt ned i kagen (brug en flad hånd), så drysset ikke falder af, når man skærer i den.
Kagen opbevares på køl, og skæres i kvadrater inden den serveres.
Kagen kan fryses.
Kagen kan fryses.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar