(4 personer)
Ingredienser:
500 gr. hk. oksekød med lav fedt%
500 gr. løg (pillet vægt)
2 fed hvidløg
1 lille aubergine (200-250 gram)
500 gr. pastinak eller sødekartofler
2 æg
1 ds. kokosmælk (400 ml)
70 gr. tomatpuré
50 gr. revet ost – evt. rød cheddar
1 tsk. Sukrin* (kan udelades)
1 tsk. rosmarin
Salt og peber
Smør til stegning og smøring
500 gr. hk. oksekød med lav fedt%
500 gr. løg (pillet vægt)
2 fed hvidløg
1 lille aubergine (200-250 gram)
500 gr. pastinak eller sødekartofler
2 æg
1 ds. kokosmælk (400 ml)
70 gr. tomatpuré
50 gr. revet ost – evt. rød cheddar
1 tsk. Sukrin* (kan udelades)
1 tsk. rosmarin
Salt og peber
Smør til stegning og smøring
Fremgangsmåde:
Skær auberginen i tynde aflange skiver og drys lidt salt på hver skive. Læg skiverne i en stabel og lad dem trække i 20 minutter. (Dette trækker bitterstofferne ud af auberginen).
Vask saltet af auberginerne og dup vandet af dem. Skær dem i tern.
Skræl pastinakkerne og skær dem i tynde skiver. Fordel halvdelen af pastinakskiverne i bunden af et smurt ovnfast fad, sammen med auberginerne. Kom kødblandingen på, dæk med resten af pastinakkerne og auberginerne.
Pisk æg og kokosmælk sammen. Hæld det over. Drys ost på.
Sættes i en 180 grader varm ovn i 45 min.
*Kan købes i helsekostbutikker
Ingen kommentarer:
Send en kommentar