Ingredienser:
5 dl. mandelpulp (evt. fra nøddemælk opskriften)
1 dl. hakket chokolade 70% (50 g.)
2 dl. kokos
70 g. Sukrin
1 tsk. bagepulver
½ tsk. fint salt
4 spsk. kokosolie
1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
1 tsk. engelsk lakridspulver
1 økologisk æg
5 dl. mandelpulp (evt. fra nøddemælk opskriften)
1 dl. hakket chokolade 70% (50 g.)
2 dl. kokos
70 g. Sukrin
1 tsk. bagepulver
½ tsk. fint salt
4 spsk. kokosolie
1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
1 tsk. engelsk lakridspulver
1 økologisk æg
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Smelt kokosolien på svag varme. Hak chokoladen i grove stykker.
Ægget piskes luftigt og kokosolien blandes i.
Bland de tørre ingredienser grundigt (mandelpulp, chokolade, kokos, sukrin, bagepulver, salt, vaniljepulver og lakridspulver).
Æg med kokosolien hældes i de tørre ingredienser og det hele røres grundigt igennem.
Form 1 spsk. dej i hånden, så du får en fast kugle. Læg kuglen på en bageplade med bagepapir og tryk den næsten flad og rund. Gør dette med resten af dejen til du har 16-18 cookies.
Bag dem i den foropvarmede ovn i 15 min. og lad dem køle helt af inden du løfter dem fra bagepapiret. De er lidt skrøbelig men smager rigtig godt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar