Ingredienser:
130 g. mandler (2 dl.)
1 spsk. kokosolie (økologisk og koldpresset)
4 dadler uden sten
2 tsk. stødt kanel
½ tsk. stødt ingefær
¼ tsk. fint salt
1 spsk. økologisk akaciehonning*
Fremgangsmåde:
Mandlerne blendes til fint mel i blenderen. Tilsæt herefter olien kør den sammen til en dej. Det kan være nødvendigt at skrabe siderne, for at få massen jævnt blandet.
Tilsæt krydderierne og blend grundigt igen. Tilsæt til sidst honningen og blend endnu engang.
Hæld massen ud i en dyb tallerken og form dejen til små kugler i hånden ved hjælp af en teske.
Kuglerne opbevares på køl.
Her er de rullet i frysetørret hindbær, jordbær og brombær, hvilket giver en mere syrlig smag. Det kan selvfølgelig udelades.
Mandlerne blendes til fint mel i blenderen. Tilsæt herefter olien kør den sammen til en dej. Det kan være nødvendigt at skrabe siderne, for at få massen jævnt blandet.
Tilsæt krydderierne og blend grundigt igen. Tilsæt til sidst honningen og blend endnu engang.
Hæld massen ud i en dyb tallerken og form dejen til små kugler i hånden ved hjælp af en teske.
Kuglerne opbevares på køl.
*Honningen kan udelades for en mindre sød smag, men så skal
der tilsættes 1 spsk. kokosolie i stedet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar