Auberginerullerne er meget milde i smagen.
(6-8 stk)
Ingredienser:
1 aubergine
salt
Olivenolie
100 gr. hytte- eller ricottaost
Basilikum
Persille
1 aubergine
salt
Olivenolie
100 gr. hytte- eller ricottaost
Basilikum
Persille
Fremgangsmåde:
Skyl auberginen og skær den i tynde aflange skiver. Hver skive skal være max 3-4 mm tynd.
Drys lidt salt på hver skive. Læg skiverne i en stabel. De skal trække i 20 minutter for at trække bitterstofferne ud af auberginen.
Skyl saltet af og dup dem tørre med køkkenrulle.
Tænd ovnen på 225 grader. Læg bagepapir på en bradepande. Pensl med olie og læg skiverne på og pensl også dem.Bag skiverne i ca. 15-20 minutter til de er gyldne.
Afkøl dem og læg ricotta på i den brede ende. Drys med friske urter og rul skiverne sammen.
Yum, de skal prøves en dag! Elsker aubergine!
SvarSlet- Anne