(2 personer)
Ingredienser:
4-500 gr. laksefilet
1½ dl. græsk yoghurt
½ rødløg, finthakket
Dild, fintklippet
Purløg, fintklippet
Salt og peber
Ingredienser:
4-500 gr. laksefilet
1½ dl. græsk yoghurt
½ rødløg, finthakket
Dild, fintklippet
Purløg, fintklippet
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Læg laksefileten med skindsiden nedad i et oliesmurt ildfast fad. Skær et snit midt i den på den lange side. Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
Rør yoghurten med rødløg, dild, purløg, salt og friskkværnet peber. Læg en stor klat yoghurtdressing i revnen på filetten, og bag fisken i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Vælg en laks af en god kvalitet. Her er laksen servert med bønnesalaten.
Tænd for ovnen på 200 grader.
Læg laksefileten med skindsiden nedad i et oliesmurt ildfast fad. Skær et snit midt i den på den lange side. Undgå at skære igennem skindet og helt ud til enderne.
Rør yoghurten med rødløg, dild, purløg, salt og friskkværnet peber. Læg en stor klat yoghurtdressing i revnen på filetten, og bag fisken i ovnen i ca. 15-20 minutter.
Vælg en laks af en god kvalitet. Her er laksen servert med bønnesalaten.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar