Husk at skylle quinoa grundigt før kogning, da de ellers kan give en bitter smag. Kogetiden er ca. 10 minutter på middel varme. Brug 2 dele vand til 1 del quinoa. Du kan også bruge bulgur, som bruges i den traditionelle tabbouleh.
Ingredienser:
2 dl. quinoa
500 gr. cherrytomater eller fuldmodne tomater
1 bundt bredbladet eller kruspersille
1 bundt forårsløg (ca. 5 stk.)
½ dl. jomfru olivenolie
1 citron – saften deraf
½ rød chili, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
Salt og peber
2 dl. quinoa
500 gr. cherrytomater eller fuldmodne tomater
1 bundt bredbladet eller kruspersille
1 bundt forårsløg (ca. 5 stk.)
½ dl. jomfru olivenolie
1 citron – saften deraf
½ rød chili, finthakket
3 fed hvidløg, finthakket
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Tilbered quinoaen som anført på posen. Sæt den færdige quinoa i køleskabet til afkøling.
Tomater, persille og forårsløg hakkes meget fint, og vendes herefter med den afkølede quinoa.
Pres saften af citronen og bland den med olien, hvidløg, chili, salt og peber. Lad dressingen stå og trække en time på køl.
Hæld dressingen over salatblandingen og vend det hele grundigt rundt. Lad salaten trække i et par timer før serveringen.
Tilbered quinoaen som anført på posen. Sæt den færdige quinoa i køleskabet til afkøling.
Tomater, persille og forårsløg hakkes meget fint, og vendes herefter med den afkølede quinoa.
Pres saften af citronen og bland den med olien, hvidløg, chili, salt og peber. Lad dressingen stå og trække en time på køl.
Hæld dressingen over salatblandingen og vend det hele grundigt rundt. Lad salaten trække i et par timer før serveringen.
Ingredienserne
Tabbouleh to go
Ingen kommentarer:
Send en kommentar