Ingredienser:
2 dl. bulgur
70 gr. tomatpuré
4 hvidløgsfed
2 spsk. olie (oliven, avocado, macadamia eller rapsolie)
Persille, 1 håndfuld hakket
1 tsk. chili, pulver eller friskkværnet flager
1 tsk. paprika
Salt og peber
2 dl. bulgur
70 gr. tomatpuré
4 hvidløgsfed
2 spsk. olie (oliven, avocado, macadamia eller rapsolie)
Persille, 1 håndfuld hakket
1 tsk. chili, pulver eller friskkværnet flager
1 tsk. paprika
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Hæld bulguren i en skål og dæk den med kogende vand, så vandet dækker 2 cm over bulguren. Lad det trække 20 minutter.
Si det overskydende vand fra og pres vandet godt af. Ælt bulguren med hænderne. Tilsæt alle ingredienserne – persillen til sidst. Stil skålen i køleskabet i en times tid.
Form blandingen til små kugler. Jeg brugte et spiseskemål og pressede det godt sammen ned i skeen. Kuglerne kan være lidt porøse, så det er nok nemmest at spise dem med en ske. De smager fantastisk og er fulde af fibre, og vil egne sig godt til tapas-bordet eller som en hurtig snack.
Hæld bulguren i en skål og dæk den med kogende vand, så vandet dækker 2 cm over bulguren. Lad det trække 20 minutter.
Si det overskydende vand fra og pres vandet godt af. Ælt bulguren med hænderne. Tilsæt alle ingredienserne – persillen til sidst. Stil skålen i køleskabet i en times tid.
Form blandingen til små kugler. Jeg brugte et spiseskemål og pressede det godt sammen ned i skeen. Kuglerne kan være lidt porøse, så det er nok nemmest at spise dem med en ske. De smager fantastisk og er fulde af fibre, og vil egne sig godt til tapas-bordet eller som en hurtig snack.
Opskrift f
Ingen kommentarer:
Send en kommentar