Giver ca. ½ liter
Tag isen op af fryseren mindst en halv time før den skal serveres (medmindre det er ispinde).
Her er den serveret med en klat hindbærsorbet, som tilføjer den lidt syrlig smag.
Ingredienser:
100 gr. usaltede cashewnødder
5 dadler
2 dl. vand
2 store modne bananer
2 spsk. mørk kakaopulver
Fremgangsmåde:
Vand, nødder og dadler blendes grundigt. Tilsæt bananstykker lidt efter lidt mens blenderen kører. Tilsæt til sidst kakaopulveret og blend massen til den er lind og uden klumper. Hæld massen i isforme og sæt det på frys. Efter ca. 5 timer er isen klar til at blive spist.
100 gr. usaltede cashewnødder
5 dadler
2 dl. vand
2 store modne bananer
2 spsk. mørk kakaopulver
Fremgangsmåde:
Vand, nødder og dadler blendes grundigt. Tilsæt bananstykker lidt efter lidt mens blenderen kører. Tilsæt til sidst kakaopulveret og blend massen til den er lind og uden klumper. Hæld massen i isforme og sæt det på frys. Efter ca. 5 timer er isen klar til at blive spist.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar