Ingredienser:
1 agurk, skåret i skiver a ca. ½-1 cm.
tomater i både
1 rød peberfrugt, skåret i grove stykker
1 tomat
8 soltørrede tomater (iblødlagte)
1 tsk. finthakket chilifrugt
1 spsk. citronsaft
½ fed hvidløg
½ dl. græskarkerner
½ dl. pinjekerner
½ bundt forårsløg, skiveskåret
½ tsk. salt
½ tsk. peber
1 agurk, skåret i skiver a ca. ½-1 cm.
tomater i både
1 rød peberfrugt, skåret i grove stykker
1 tomat
8 soltørrede tomater (iblødlagte)
1 tsk. finthakket chilifrugt
1 spsk. citronsaft
½ fed hvidløg
½ dl. græskarkerner
½ dl. pinjekerner
½ bundt forårsløg, skiveskåret
½ tsk. salt
½ tsk. peber
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne, undtaget agurken og tomater i både, blendes i foodprocessoren til en ensartet masse.
Peberpatéen lægges på agurkeskiverne og tomatbådene lægges på toppen.
Alle ingredienserne, undtaget agurken og tomater i både, blendes i foodprocessoren til en ensartet masse.
Peberpatéen lægges på agurkeskiverne og tomatbådene lægges på toppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar