Ingredienser:
½ dl. nødder (pekan-, cashew- eller valnødder)
½ dl. tørrede sukkerfri tranebær, blåbær eller gojibær
½ dl. kokos
½ dl. smagsneutralt proteinpulver
¼ dl. sesamsmør (tahin)
2 spsk. kokosmælk (den fede del) eller økologisk fløde 38%
Lidt vaniljepulver (ikke sukker)
½ dl. nødder (pekan-, cashew- eller valnødder)
½ dl. tørrede sukkerfri tranebær, blåbær eller gojibær
½ dl. kokos
½ dl. smagsneutralt proteinpulver
¼ dl. sesamsmør (tahin)
2 spsk. kokosmælk (den fede del) eller økologisk fløde 38%
Lidt vaniljepulver (ikke sukker)
Lidt kokos til at trille kuglerne i
Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienserne, på nær kokosmælken, til det bliver en ensartet masse. Tilsæt kokosmælken og blend igen, til blandingen samler sig. Hæld eventuelt massen ud i en skål til sidst og rør det godt rundt.
Lav 10 kugler eller 16 små og rul dem i kokos (eller form dem som hjerter). Sættes på køl, så de ikke er så fedtede. Serveres direkte fra køleskabet.
Opbevares på køl i en tætsluttet boks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar