mandag den 12. november 2012
Jordbær muffins
(12 stk)
Ingredienser:
100 g honning
25 g jomfru kokosolie (koldpresset)
100 g mandler eller mandelmel
100 g kokosmel
3 økologiske æg
½ tsk vaniljepulver (bemærk: ikke vaniljesukker)
6 mellemstore jordbær, grofthakkede
Fremgangsmåde:
Ovnen opvarmes til 200 grader.
Honningen og kokosolien smeltes sammen ved lav varme i en gryde.
Mandlerne blendes til mandelmel i en foodprocessor.
Kokosmelet hældes i mandelmelet og begge dele blendes kortvarigt.
Den smeltede honning og kokosolie hældes i foodprocessoren.
Æg og vanillepulver tilsættes.
Alle ingredienserne blendes grundigt sammen.
Jordbærrene tilsættes og røres forsigtigt i dejen med en træske.
Dejen fordeles i 12 små muffinsforme.
Muffins bages på midterste ovnribbe i 15 minutter.
Muffins afkøles på en bagerist.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar