Ingredienser:
3 dl. perlespelt
4 gulerødder
2 peberfrugter
15 små champignoner eller 10 store
1/3 broccoli
2 små dåser kokosmælk
500 gr. kylling i strimler
Salt, peber, paprika (karry hvis dette ønskes)
3 dl. perlespelt
4 gulerødder
2 peberfrugter
15 små champignoner eller 10 store
1/3 broccoli
2 små dåser kokosmælk
500 gr. kylling i strimler
Salt, peber, paprika (karry hvis dette ønskes)
Fremgangsmåde:
Skyl perlespelten grundigt i kold vand. Kog dem herefter i ½ liter vand i ca. 20 min.
Snit alle grønsager i fine både. Varm en wokgryde op med en anelse olie og svits kyllingen i ca. 3 min. med krydderierne.
Kom gulerødderne i, steg kyllingen færdig med gulerødderne. Tilsæt champignon, peberfrugt, broccoli og kokosmælken, og lad det simre i et par minutter.
Tip! Brug hvad du har af rester afgrønsager i køleskabet. Du kan også tilsætte lidt chili til retten, for at gøre den lidt stærkere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar