(4 portioner)
Ingredienser:
2 avocado
½ rødløg
½ rød peberfrugt
1 bladselleristilk
2 forårsløg, fintsnittet
½ citron
1½ spsk. olivenolie, jomfru koldpresset
salt og peber
2 avocado
½ rødløg
½ rød peberfrugt
1 bladselleristilk
2 forårsløg, fintsnittet
½ citron
1½ spsk. olivenolie, jomfru koldpresset
salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit rødløg, peberfrugt, bladselleri og forårsløget fint.
Snit rødløg, peberfrugt, bladselleri og forårsløget fint.
Skær avocadoerne over og fjern stenene. Pres citronsaften ud
over avocadokødet og udhul avocadoerne. Skær kødet i små tern.
Bland kødet med de finthakkede grønsager. Pres resten af citronen ud i en skål og pisk det sammen med olivenolien. Smag til med salt og peber.
Fordel fyldet i de halve avocadoskaller og hæld citronmarinaden henover.
Bland kødet med de finthakkede grønsager. Pres resten af citronen ud i en skål og pisk det sammen med olivenolien. Smag til med salt og peber.
Fordel fyldet i de halve avocadoskaller og hæld citronmarinaden henover.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar