Fyldt med masser af antioxidanter fra kakaopulveret og goji-bærene
(ca. 20 stk)
Ingredienser:
250 gram dadler
75 gram cashewnødder (usaltede)
50 gram goji bær
5 spsk. kakaopulver
2 spsk. jomfru kokosolie
1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
Evt. en håndfuld kokos
250 gram dadler
75 gram cashewnødder (usaltede)
50 gram goji bær
5 spsk. kakaopulver
2 spsk. jomfru kokosolie
1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
Evt. en håndfuld kokos
Fremgangsmåde:Hak dadler, cashewnødder og gojibær groft. Køres herefter i en foodprocessor til du opnår en relativ ensartet masse. Det kan være nødvendigt at røre rundt i massen, så alt bliver hakket.
Smelt kokosolien (evt. i mikrobølgeovnen)
Tilsæt så vanilje, kakao og kokosolien. Kør igen. Massen skal være blød – men ikke alt for klistret. Er den for tør tilsættes lidt mere kokosolie.
Slut af med at trille små kugler, som eventuelt kan vendes i kokos eller finthakkede gojibær.
Sæt kuglerne på køl i en lufttæt boks i mindst et par timer - adskilt af pergamentpapir, så de ikke klister fast til hinanden.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar