Ingredienser:
1 blomkålshoved
2½ dl. fløde 38%
2½ dl. kogevand
25 gr. smør
2 spsk. mandelmel
3 tsk. HUSK frøskaller
salt og peber, muskat
1 blomkålshoved
2½ dl. fløde 38%
2½ dl. kogevand
25 gr. smør
2 spsk. mandelmel
3 tsk. HUSK frøskaller
salt og peber, muskat
Fremgangsmåde:
Del blomkålshovedet i små buketter og kog dem næsten møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra i et dørslag og gem 2½ dl. kogevand.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet under konstant piskning. Tilsæt straks vandet og fløden. Pisk grundigt. Lad det småsimre i 5 min. tilsæt herefter frøskallerne, som får stuvningen til at blive tykkere. Smag til med salt og peber. Tilsæt blomkålshovederne og bland grundigt.
Del blomkålshovedet i små buketter og kog dem næsten møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra i et dørslag og gem 2½ dl. kogevand.
Smelt smørret i en gryde og tilsæt melet under konstant piskning. Tilsæt straks vandet og fløden. Pisk grundigt. Lad det småsimre i 5 min. tilsæt herefter frøskallerne, som får stuvningen til at blive tykkere. Smag til med salt og peber. Tilsæt blomkålshovederne og bland grundigt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar