Ingredienser:
100 gr. blødt økologisk smør
100 gr. mandelmel
100 gr. Sukrinmelis (erstatning for flormelis)
1-2 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
1 spsk. Husk frøskaller
1 økologisk æg
25 gr. finthakket mandler
100 gr. blødt økologisk smør
100 gr. mandelmel
100 gr. Sukrinmelis (erstatning for flormelis)
1-2 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)
1 spsk. Husk frøskaller
1 økologisk æg
25 gr. finthakket mandler
Fremgangsmåde:
Mandelmel, sukrinmelis, vaniljepulver, mandlerne og frøskallerne blandes godt sammen. Sørg for at flormelisen ikke klumper. Skær det bløde smør ud i små tern og bland det godt ud i melet. Tilsæt til sidst ægget og ælt dejen godt sammen, så den ikke skeler.
Tril dejen til små kugler og rul dem ud til aflange pølser med flad hånd. Hertil samles enderne på pølserne til små kranse – de skal være godt sat sammen, ellers skiller de i ovnen. Du kan også bruge en småkagesprøjte.
Kransene sættes på en bageplade med bagepapir og bages nederst i ovnen på 180 grader i maks 10 min. Pas på de ikke bliver brændt af.
Vaniljekransene afkøles på en bagerist og opbevares i glas eller kagedåse.
Mandelmel, sukrinmelis, vaniljepulver, mandlerne og frøskallerne blandes godt sammen. Sørg for at flormelisen ikke klumper. Skær det bløde smør ud i små tern og bland det godt ud i melet. Tilsæt til sidst ægget og ælt dejen godt sammen, så den ikke skeler.
Tril dejen til små kugler og rul dem ud til aflange pølser med flad hånd. Hertil samles enderne på pølserne til små kranse – de skal være godt sat sammen, ellers skiller de i ovnen. Du kan også bruge en småkagesprøjte.
Kransene sættes på en bageplade med bagepapir og bages nederst i ovnen på 180 grader i maks 10 min. Pas på de ikke bliver brændt af.
Vaniljekransene afkøles på en bagerist og opbevares i glas eller kagedåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar