Ingredienser:
4 rødspættefileter
2 store gulerødder
1 økologisk citron eller appelsin
1 dl. vand
1 spsk. kapers
Peber, friskkværnet
Ekstra jomfruolivenolie
Persille
2 store gulerødder
1 økologisk citron eller appelsin
1 dl. vand
1 spsk. kapers
Peber, friskkværnet
Ekstra jomfruolivenolie
Persille
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 160 grader.
Riv gulerødderne i tynde strimler, og rul herefter rødspætterne rundt om et bundt gulerødder. Skindsiden skal vende indad og haleenden skal være inderst.
Vend rødspætterne i friskrevet skal og friskpresset saft af enten en citron eller appelsin. Lad det trække i et ovnfast fad tilsat vand, kapers, salt og peber indtil ovnen er opvarmet. Fiskerullerne dampes i ovnen i 30 min.
Serveres dryppet med olivenolie og drysset med persille.
Tænd ovnen på 160 grader.
Riv gulerødderne i tynde strimler, og rul herefter rødspætterne rundt om et bundt gulerødder. Skindsiden skal vende indad og haleenden skal være inderst.
Vend rødspætterne i friskrevet skal og friskpresset saft af enten en citron eller appelsin. Lad det trække i et ovnfast fad tilsat vand, kapers, salt og peber indtil ovnen er opvarmet. Fiskerullerne dampes i ovnen i 30 min.
Serveres dryppet med olivenolie og drysset med persille.
Her er fiskerullerne serveret med pasta og spiralrevet squash med et drys af sprødstegt bacon. Kan også serveres med porrestrimler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar