tirsdag den 11. marts 2014

Avocado is – med tvist af chili


Efter en lang gåtur med klapvognen i dette milde forårsvejr, synes jeg, at jeg havde fortjent en omgang is. Så derfor kreerede jeg denne variant, men pas på med chilipulveret, da det helt kan overdøve smagen af avocado og blive for stærkt og uspiseligt - det kan selvfølgelig også udelades.

(2 portioner)

Ingredienser:
2 små avocadoer
1 banan
1 tsk. citronsaft
½ tsk. stødt chilipulver (kan udelades)
Lidt vand

Fremgangsmåde:
Dagen før:
Udsten avocadoerne, fjern skrællen og skær kødet i tern. Skær bananen i skiver. Frys det ned. Prøv at sprede det lidt ud, så det ikke fryser i én stor klump.
Næste dag tages avocadoen og bananen op af fryseren og tør lidt op inden det blendes med resten af ingredienserne.
Brug en foodprocessor eller en stærk blender. Ismassen skal være cremet som på billedet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar