fredag den 2. februar 2018

Linsegryde - nem, smagfuld og fuld af grønsager (vegan)

Ingredienser:
3 ds. hakkede tomater
1 ds. kokosmælk (165 ml.)
300 gr. grønne linser
200 gr. frossen hakket spinat
200 gr. frossen hakket grønkål

ca. 80 gr. tomatpuré
½ spsk. Sukrin sukker
3 bouillon terninger*
1 tsk. paprika

2 store tsk. mahokansk krydderiblanding^
1 stor tsk. Tandoori krydderi
Lidt Angostura



Fremgangsmåde:
Skyl linserne og put dem i en stor gryde med rigeligt vand. Kog dem i 25 minutter og hæld vandet fra.
Steg tomatpuréen af på panden og hæld det i gryden med linserne. Tilsæt resten af ingredienserne. Lad det småsimre indtil grønsagerne er tøet og sovsen er godt gennemvarmet. Smag den til med krydderierne - der må gerne være "bid".
Pynt med lidt hakket persille på toppen.

Retten kan serveres til ris, quinoa eller lignende, eller kan fungere som tilbehør til kød.


~Velbekomme ~

Ingen kommentarer:

Send en kommentar