
Hvis man tilføjer lidt ekstra kanel og lidt hakket mørk chokolade, så kan man bruge det som kage.
Ingredienser:
4 store æg
4 modne bananer
½ tsk. kanel
2/3 boghvedemel/rugmel eller grahamsmel
½ dl. grovvalsede havregryn
1 spsk. akaciehonning (anden honning kan også bruges)
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
½ dl. grovvalsede havregryn
1 spsk. akaciehonning (anden honning kan også bruges)
½ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
½ tsk. salt
1 håndfuld blandede nødder/mandler
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Æg og 3 af bananerne blendes til en ensartet masse. Tilsæt resten af ingredienserne pånær den sidste banan. Rør det godt sammen og hæld det i en brødform beklædt med bagepapir.
Skær den sidste banan i skiver og lad dem dumpe ned fordelt i dejen. Hak lidt hasselnødder groft og strø det ud over kagen.
Når ovnen er opvarmet til de 175 grader sættes brødet i ovnen på nederste rille i 35-40 min. Det skal blive godt brunt på toppen.
~Velbekomme ~
Ingen kommentarer:
Send en kommentar