mandag den 9. oktober 2017

Kikærtepålæg (vegansk)

Mia Sommer har lavet en lækker opskrift på Kikærtepålæg, som jeg har ændret en smule på. Den smager fantastisk og egner sig som pålæg på et godt stykke groft brød eller pakket ind i et salatblad/kålblad.


8-10 portioner

Ingredienser:
2 ds kikærter á 240 gram (drænet vægt)
1 ds majs uden tilsat sukker - eller fra frost
1 dl edemamebønner uden skræl
100 gram soltørrede tomater
3 dl Alpro yoghurt eller anden neutral yoghurt
2 store fed pressede hvidløg
1 tsk. salt
1 tsk. paprika
Friskkværnet peber
Frisk dild efter behov

Fremgangsmåde:
Skyld kikærterne grundigt og lad dem dryppe af. Herefter blendes de groft, så der er lidt hele ærter tilbage. Skyl majsen og rør dem rundt i kikærtemosen. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt rundt.

Kan opbevares i en tætsluttet beholder i køleskabet i op til 4 døgn.

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar