lørdag den 1. december 2012

Chokolade petit fours


Disse små lækre petit fours er lavet på kakaosmør, som er 99,85% fedt, og er lavet af koldpresset rå uristede økologiske kakaobønner (hvis man køber den her)

Yaconsirup er glykosefri og påvirker ikke dit blodsukker, som almindelig sukker gør. Da jeg ikke lå inde med yaconsirup, da man kun kan få det i udlandet, blev det til agavesirup, som desværre indeholder meget fruktose (sætter sig som fedt). Derfor passer det godt, at disse petit fours er, som navnet siger, meget små.



Fedt påvirker ikke dit blodsukker og gør at du føler dig mæt. Vi er blevet alt for fedtforskrækkede, og der bliver konsumeret for mange kulhydrater i forhold til hvor meget vi rører os... eller rettere sagt: Hvor LIDT vi rører os.



ca. 14 stk. - alt efter formenes størrelse

Ingredienser:
1 dl. kakaosmør (kan købes her eller i helsekostbutikker)
1 tsk. vaniljepulver* (ikke sukker)
1 spsk. yacon sirup (kan købes her)
4 spsk. rå kakaopulver (min. 70%)

Fremgangsmåde:
Smelt kakaosmørret over vandbad. Når smørret er smeltet tages den af varmen og vaniljepulveret røres deri. Tilsæt sirup og kakaopulver og rør godt rundt, så der ikke er klumper.
Chokoladen hældes i små konfektforme og stilles på køl til de er hårde.

Serveres direkte fra køl og opbevares i tætsluttet boks.
Velbekomme.

*Kan fås i helsekostbutikker







Ingen kommentarer:

Send en kommentar