fredag den 24. januar 2014

Parisertoast - 4 stk.

Ingredienser:
4 økologiske æg
1 dl. græsk yoghurt eller skyr
¼ dl. olivenolie
1 stor gulerod
½ dl. HUSK frøskaller
½ dl. mandelmel eller kokosmel
½ dl. hørfrø
1 dl. solsikkekerner
½ dl. græskarkerner
1½ tsk. bagepulver
1 tsk. salt

Sennep, 2 kogte skiver skinke, 1 skive fed ost.

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Pisk æggene med yoghurten og olivenolien. Bland alle de tørre ingredienser grundigt sammen i en anden skål. Æggemassen og de tørre ingredienser blandes godt sammen og smøres straks ud på en bradepande beklædt med bagepapir. Du skal dække hele pladen. Er massen meget svær at smøre ud, kan du tilsætte vand.
Bages i ovnen i 15 minutter. Herefter skæres brødet ud i 9 lige store felter. 2 stykker sættes sammen til en toast ved at smøre indersiderne med et tyndt lag sennep og skinken lægges ovenpå. Osten lægges i midten og den ristes i en toaster i et par minutter til osten er smeltet.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar