torsdag den 28. juli 2016

Spidskålssalat med bacon


 (4 portioner)

Ingredienser:
1 spidskål (gerne økologisk)
1 pk. frilandsbacon
1 dl. kokosmælk (fuldfed - jeg køber altid Änglemark)
4 spsk. friskpresset citronsaft
2 spsk. Sukrin Gold (erstatning for brun farin)
½ tsk. salt

Fremgangsmåde:
Kokosmælken, citronsaft, Sukrin og salt piskes sammen. Gem resten af kokosmælken til en smoothie eller i madlavningen de næste par dage (gemmes ikke i dåsen).
Klip baconen ud i små stykker og steg det til det er sprødt. Læg herefter bacon på en tallerken med køkkenrulle, så det meste af fedtet suges væk.
Snit spidskålen i fine strimler og bland det hele sammen.

Her serveret med ovnbagte squashfrikadeller.

~ Velbekomme ~
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar