søndag den 24. februar 2013

Tunsalat



Denne tunsalat er hurtig at lave og er meget frisk i smagen. Jeg spiser den ofte, da det er en nem måde at få sin fisk og rå grønsager. Den er nem at tage med, hvis man skal have lidt med til en familiefest og ikke ønsker at spise sig mæt i slik og kager.
Tunsalaten kan drysses med grønne spirer, som tilføjer endnu flere næringsstoffer.


Ingredienser:
1 ds. tun
3-4 spsk. økologisk mayonnaise
1 stang bladselleri
½ rødløg
½ rød peberfrugt
1 hårdkogt æg
5 cherrytomater
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Dræn tunen for vand og bland det i en skål med mayonnaisen. Hak løget fint. Skær bladselleri og peberfrugt i små tern. Skær æg og tomater i grove tern og bland alle ingredienserne sammen. Smag til med salt og peber.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar