torsdag den 4. august 2016

Betinas sensommer-gryde

Til denne ret kan der i stedet for kalkunstrimler bruges svinekød.
Det er lækkert, hvis man har muligheden for at høste egne grønsager i haven. Man kan tilføje de grønsager, som man har lyst til. Kun fantasien sætter grænser.


(2 personer)


Ingredienser:
400 gr. kalkun i strimler
100 gr. chorizo pølse
5-6 blade hvidkål
½ squash
2 peberfrugter
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 stor håndfuld kruspersille
1 spsk. kokosolie
Salt og peber.

Fremgangsmåde:
Hak hvidkål, løg, hvidløg og peberfrugter fint. Skær pølsen og squashen i skiver.

Steg først løg og hvidløg i kokosolien, til det har taget lidt farve. Herefter steges kalkunstrimlerne til de er næsten gennemstegte. Tilsæt herefter pølsen, squash og hvidkålen. Dette steges på middel varme, men der røres rundt ind i mellem. Når squashen ser ud til at være stegt, så tilsættes peberfrugterne og det meste af persillen.

Retten snurrer i nogle minutter og serveres med lidt persille på toppen.

~ Velbekomme ~

Jeg bruger en chorizopølse fra SuperBrugsen. Se den herunder:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar