torsdag den 16. maj 2013

Madpandekager med oksestrimler


Ingredienser:
til pandekagerne:
4 øko æg
3 æggehvider
100 gr. græsk yoghurt 10%
½ dl. fløde 38%
1 tsk. salt
4 tsk. loppefrøskaller
Smør eller kokosolie til stegning

Tilbehør:
500 gr. oksestrimler, eller oksekød i skiver skåret i strimler
½ icebergsalat
5 dl. tzatziki
1 portion tomatsalsa


 

Fremgangsmåde:
Lav gerne tzatzikien og tomatsalsaen dagen i forvejen.

Pisk æg og æggehvider grundigt med yoghurten. Fløden tilsættes og piskes sammen med de andre ingredienser i æggemassen.
Varm smørret på panden og lav 4 pandekager – tilsæt smør for hver pandekage.

Steg oksestrimlerne møre og tilsæt salt og godt med friskkværnet peber.

Skær salaten i fine strimler. Læg lidt af oksestrimlerne, salaten, tomatsalsaen og tzatzikien på midten af en pandekage og rul den sammen.  De kan også pakkes ind i madpapir og tages med på farten. Velbekomme.


 
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar