tirsdag den 21. maj 2013

Cremet honning-lime mousse

Ingredienser:
2 blade husblas
2 dl. fløde 38%
2 spsk. akaciehonning
1 knsp. vaniljepulver (ikke sukker)
1 økologisk limefrugt
1 dl. cremefraiche 38%

Pynt: Friske jordbær og mørk finthakket chokolade, eller hvad man har lyst til.

 
Fremgangsmåde:
Læg husblassen blød i vand.

Kog fløden op med honning og vaniljepulver. Tag gryden af varmen og bland forsigtigt husblassen i flødeblandingen og lad den smelte. Riv limeskallen og rør det i blandingen sammen med cremefraichen.

Hæld det i 4 dessertglas og sæt dem på køl i mindst 2 timer. Når desserten skal serveres, pyntes den med frugt og evt. finthakket sukkerfri chokolade.

Velbekomme.

 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar