fredag den 16. november 2012

Avocado med rød peber

 
 
 
 
 
 
 
 
(4 portioner)

Ingredienser:
2 avocado
½ rødløg
½ rød peberfrugt
1 bladselleristilk
2 forårsløg, fintsnittet
½ citron
1½ spsk. olivenolie, jomfru koldpresset
salt og peber

Fremgangsmåde:
Snit rødløg, peberfrugt, bladselleri og forårsløget fint.

Skær avocadoerne over og fjern stenene. Pres citronsaften ud over avocadokødet og udhul avocadoerne. Skær kødet i små tern.
Bland kødet med de finthakkede grønsager. Pres resten af citronen ud i en skål og pisk det sammen med olivenolien. Smag til med salt og peber.

Fordel fyldet i de halve avocadoskaller og hæld citronmarinaden henover.

 
Tip! Kan serveres med pillede rejer, kylling eller lignende.

 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar