Et lille hoved spidskål
2 porrer
1 stor pastinak eller 2 store gulerødder
1 stor pastinak eller 2 store gulerødder
15 g smør
Salt og peber
ca. 900 gram kalkunbryst i strimler
1 pk. kalkunbacon
1 tsk. kokosolie
15 g smør
15 g smør
Salt og peber
2 1/4 dl fløde
100 gram revet ost
Fremgangsmåde:
Pastinakken skæres i tern. Spidskål og porre skæres i tynde strimler og steges i smør i cirka 5 minutter, sammen med pastinakken. Herefter krydres det med salt og peber og lægges i et ovnfast fad.
Tænd ovnen på 200 grader.
Kalkunstrimlerne gennemsteges ligeledes i smør, krydres med salt og peber og lægges ovenpå. Baconen skæres i strimler og steges i kokosolien, og drysses over kalkunstrimlerne. Fløden hældes i fadet. Til sidst drysses osten over, og retten steges i ovnen i 15 minutter.
Pastinakken skæres i tern. Spidskål og porre skæres i tynde strimler og steges i smør i cirka 5 minutter, sammen med pastinakken. Herefter krydres det med salt og peber og lægges i et ovnfast fad.
Tænd ovnen på 200 grader.
Kalkunstrimlerne gennemsteges ligeledes i smør, krydres med salt og peber og lægges ovenpå. Baconen skæres i strimler og steges i kokosolien, og drysses over kalkunstrimlerne. Fløden hældes i fadet. Til sidst drysses osten over, og retten steges i ovnen i 15 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar