mandag den 12. november 2012

Jordbær muffins














(12 stk)

Ingredienser:
100 g honning
25 g jomfru kokosolie (koldpresset)
100 g mandler eller mandelmel
100 g kokosmel
3 økologiske æg
½ tsk vaniljepulver (bemærk: ikke vaniljesukker)
6 mellemstore jordbær, grofthakkede


Fremgangsmåde:
Ovnen opvarmes til 200 grader.
Honningen og kokosolien smeltes sammen ved lav varme i en gryde.
Mandlerne blendes til mandelmel i en foodprocessor.
Kokosmelet hældes i mandelmelet og begge dele blendes kortvarigt.
Den smeltede honning og kokosolie hældes i foodprocessoren.
Æg og vanillepulver tilsættes.

Alle ingredienserne blendes grundigt sammen.


Jordbærrene tilsættes og røres forsigtigt i dejen med en træske.


Dejen fordeles i 12 små muffinsforme.

Muffins bages på midterste ovnribbe i 15 minutter.
Muffins afkøles på en bagerist.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar