torsdag den 8. november 2012

Pølsehorn



 (ca. 20 stk)
Ingredienser:
6 æg
150 gr. græsk yoghurt
12 tsk. Husk frøskaller
1 dl. sesamfrø
2-3 dl. mandelmel eller mandler malet til mel i blender

1 dl. kokos
1 spsk. sukrin (erstatning for sukker)
2 dl. sesamfrø
2 dl. solsikkekerner
2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
450 gr. pølser

Fremgangsmåde:
Pisk æg og yoghurt sammen. Blend sesamfrø og solsikkekerner til mel og hæld det i æggemassen. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dem grundigt sammen. Tilsæt evt. mere mandelmel eller kokos, hvis dejen er for blød. Dejen må hellere blive for klistret end for tung.
Skær pølserne ud i ca. 5 cm. stykker og pak dem ind i dejen. Jeg valte en meget klistret dej og fik 25 pølsehorn ud af det.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar