torsdag den 8. november 2012

Rawcake med hindbær- og blåbærfyld

 
(til ca. 8 personer)

Kan laves dagen i forvejen og opbevares i fryseren til kort før serveringen.

Ingredienser til bunden:
1 dl dadler uden sten
1½ dl mandler
1½ dl pecan- eller paranødder
1 spsk. kokosolie

Ingredienser til blåbærcremen:
200 g frosne blåbær
2 modne bananer
2 spsk. kokosolie
2 spsk. neutralt proteinpulver eller Lecithin Granulat
1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)


 
Ingredienser til hindbærcremen:
200 g frosne hindbær
2 modne bananer
2 spsk. kokosolie
2 spsk. neutralt proteinpulver Lecithin Granulat
1 tsk. vaniljepulver (ikke sukker)

Fremgangsmåde:
1) Hak mandler og nødderne i minihakkeren eller blender ad to omgange.
2) Blend dadlerne med kokosolien og bland med mandler og nødder i en skål.
3) Fordel dadel-/nøddemassen i en springform eller tærteform med løs bund og foret med bagepapir.
4) Sæt bunden i køleskabet, mens du laver første creme.

 

5) Blend først halvdelen af de frosne blåbær med 1 banan, kokosolie, vanilje og proteinpulveret eller Lecithin Granulat.
6) Blend de resterende blåbær med den anden banan og rør cremen sammen med den anden halvdel i en skål. (Jeg brugte en 
    stavblender, og blendede hele massen på én gang i en piskekande.

7) Fordel blåbærcremen over bunden og sæt den i fryseren mens du laver hindbærcremen.
8) Gentag punkt 5 og 6 med de frosne hindbær.
9) Smør forsigtigt hindbærcremen oven på den let stivnede blåbærcreme og sæt i fryseren til kagen er helt stiv eller på køl.

Pynt med bær på toppen og drys eventuelt med Sukrin flormelis inden servering. Skal tø mindst ½ time før serveringen.






 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar