torsdag den 8. november 2012

Hellefisk med blåbær















(2 personer)


Ingredienser:

1 økologisk citron
400 gr. hellefisk
1 madæble
80 gr. blåbær
Uraffineret salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Riv citronskallen fint og fordel det i et ovnfast fad. Hæld den friskpressede citronsaft henover. Skær hellefisken i grove stykker og vend den i marinaden. Lad fisken trække i marinaden i 10 min til 2 dage.

Sæt ovnen på 170 grader. Krydr fisken med salt og peber. Skær æblet i tynde både og fordel det over fisken sammen med blåbærene.
Giv dem 8 min. i den foropvarmede ovn. Fisken er færdig, når mælkelignende dråber dukker op på overfladen.

Her serveret med gulerodsstave og krydderostemuffin.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar