torsdag den 8. november 2012

Victoria bars med kokos og karry


Ingredienser:
3-400 gram victoria bars
1 rødløg
2 fed hvidløg

1 spsk. rapsKIMolie med chili
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. revet ingefær
3 store tomater
4 store champignon
250 ml. kokosmælk
1 tsk. karry
Saften af 1 citron
salt og peber

Fremgangsmåde:
Hak løg, hvidløg og champignon fint og sautér det på en pande. Ingefæren rives fint og tilsættes. Karry og tomatpuré tilsættes og ristes af under omrøring. Citronsaften og tomaterne tilsættes og koges op. Tilsæt kokosmælken og kog det hele grundigt igennem. Smag til med peber, og evt. salt.

Læg fisken i saucen og lad det simre i ca. 20 min. indtil fisken er fast og mør.
Serveres med en masse grønsager.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar