mandag den 12. november 2012

Romkugler
















(24 stk)

Ingredienser:
100 gr. blødt økologisk smør
2 store spsk. jomfru kokosolie
3 tsk. romessens
4 spsk. sukrinmelis (flormelis med GI=0)
4 dl. mandelmel
4 tsk. kakaopulver (mørk)
150-200 gr. plade-chokolade uden sukker (jeg brugte Guylian belgian chocolate 54%)*


Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne røres til en fast dej. Dejen skal være lidt tør, men har du svært ved at samle den, kan lidt kokosolie tilføjes. Dejen formes/trilles til kugler og stilles i køleskabet mindst ½ time. Når de er stivnet, trilles de i smeltet chokolade og lægges på et fad dækket med bagepapir. Når chokoladen er stivnet, kan romkuglerne opbevares i en tætlukket boks i køleskabet indtil serveringen. Velbekomme.


*Kan bl.a. købes i Kvickly eller Super Brugsen.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar