mandag den 12. november 2012

Konfekt med lakridssmag


Ingredienser:
5 dl. dadler
3 dl. hasselnødder (jeg brugte 2 dl. + 1 dl. cashewnødder)
1 dl. rå kakaopulver
1 dl. kokosmel + 1 håndfuld til drys
2-3 spsk. jomfru kokosolie
4 spsk. rå lakridspulver
1 knsp. uraffineret salt


Fremgangsmåde:
Sæt dadlerne i blød i 1-2 timer. Kør hasselnødderne i blenderen til en finhakket masse. Dræn dadlerne for vandet og blend disse til ensartet tyk masse (der kræves en stærk blender).
Bland de 2 masser og tilsæt kakao, kokos, lakrids og salt. Bland det grundigt mens du tilsætter den smeltede kokosolie lidt efter lidt. Der skal lige akkurat så meget kokosolie til, at massen samler sig, men ikke for meget, da den ikke må være våd. Massen skal være kompakt.
Bred den kompakte masse ud i et lille fad med bagepapir. Drys med kokosmel.
Sæt fadet i køleskabet natten over (indpakket). Skær herefter konfekten ud i fine stykker.


Konfekten opbevares på køl i en lukket boks.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar