torsdag den 8. november 2012

Chili-reje tærte


Tærtebund:
150 gram smør
100 gram kokosfibre (eller mandelmel)
50 gram sesamfrø
1 tsk. salt
2 spsk. Fiber Husk
1 æg

Kokosfibre, sesamfrø, Fiber Husk og salt blandes, og smøret smuldres heri. Til sidst tilsættes ægget, og tærtedejen æltes ensartet. Den presses ud
i en tærteform og forbages cirka 12 minutter ved 180-200 grader, til den er gyldenbrun

Fyldet:
½ frisk chilipeber
3 økologiske æg
1½ dl. fløde 38%
5 forårsløg i tynde ringe
100 g fintrevet cheddarost
200 g rejer

Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids kniv. Hak chilipeberen. Pisk æg og fløde sammen. Bland hakket chili og de øvrige ingredienser heri. Fordel fyldet i den forbagte bund. Bag tærten midt i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar