mandag den 12. november 2012

Bounty - uden sukker
















(ca. 30 stk.)
Ingredienser:
2 dl. macadamia nødder uden salt
1 dl. mandler eller mandelmel
5 dl. kokosmel
¾ dl. æblesirup uden sukker
2 spsk. sukrin melis (flormelis med GI=0)
1 tsk. ren vanilje
4 spsk. uraffineret kokosolie
100 gr. mørk chokolade (min 70%)

- alle ingredienser kan købes i helsekostbutikker

Fremgangsmåde:
Blend nødderne i foodprocessoren til mel. Kom i en skål og tilsæt de resterende ingredienser – undtaget chokoladen.
Bland godt og form med fingrene små firkanter/stænger eller kugler ved at trykke massen godt sammen. Sæt dem i en bøtte adskilt af bagepapir. Sæt dem i fryseren i min. ½ time.

Smelt chokoladen og pensl dine bounty´er med den. Stilles tilbage i fryseren til chokoladen er stivnet – evt. på en tallerken, så du ikke stabler dem mens chokoladen er blød.
Når chokoladen er stivnet, kan du igen samle dem i en mindre bøtte. Opbevares ved 5 grader eller derunder.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar