mandag den 12. november 2012

Squash cookies

















(ca. 28 stk.)

Ingredienser:
2 tsk. olivenolie
1 ds. kikærter
2 små squash
3 økologiske æg
1 stort rødløg
1 cm. frisk ingefær
½-1 tsk. karry (kan udelades, da det er meget gennemtrængende for smagen)
3 hvidløgsfed
1½ tsk. friskpresset citronsaft
3 tsk. proteinpulver eller HUSK
1 tsk. uraffineret salt


Fremgangsmåde:
Hak rødløget og skær squash´ne i tern. Varm olien op på panden og sautér løgene og squash´ne til d er blevet gyldne.
Hak hvidløg og ingefær og bland det med resten på panden. Tilsæt karry og steg yderligere 2-3 min.
5007fa6e243c719072012.jpg5007fa9e257e619072012.jpg5007fb3375f6119072012.jpg
Æggene piskes i en skål. Kikærterne skylles grundigt. Æg, kikærter og citron blendes grundigt sammen med alle de andre ingredienser (inkl. proteinpulver og salt)

Fordel dejen i små flade klatter på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ca. 30 min. til de bliver gyldenbrune. Serveres med en lille klat græsk yoghurt 10% og lidt honning eller sirup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar